Művészeink garantálják a szívélyes fogadtatást ügyfelei részére, hangmérnökeink pedig mellékelik a szükséges technikai hátteret, hogy a kapcsolatfelvétel olyan hangvételű és minőségű legyen, amiről partnerei azonnal érzik, valóban fontosak önnek.

Köszöntse IVR-je

idegen nyelvű ügyfeleit is!

Növelje cége kapcsolatépítési lehetőségeit, és ezzel egy időben mutassa ügyfeleinek, hogy kiemelkedő figyelmet kapnak az önnel való együttműködés során. Mi ennek az egyik  legalapvetőbb formája? Ha a híváskor több nyelvű telefonközpontos hangmenü fogadja hívóját.

Stúdiónk kizárólag anyanyelvi művészekkel, előadókkal, narrátorokkal dolgozik, így önhöz és nemzetközi kapcsolatokat építő vállalkozásához méltó, többnyelvű IVR-t készítünk önnek.

Elkészítjük telefonközpont hangmenüjét magyarul vagy számos egyéb nyelven!

Miért bízza profikra telefonközpont hangmenüjének megvalósítását?

 

Cégével, szolgáltatásával, termékével ügyfele egyik lehetséges első személyes kapcsolata a telefonhívás. Eddig talán költséghatékonyabb volt olcsó félmegoldásokkal, esetleg "házon belül" megvalósítani az IVR-t (interactive voice response), vagyis a hangbemondásos ügyfélszolgálati rendszert. Ezek azonban tagadhatatlanul megbélyegzik azt a bizonyos első benyomást, amire ugye nincs második lehetőség. Talán csak tudat alatt, de máris besorolhatják vállalkozását egy kedvezőtlenebb kategóriába. Ez máris kihat a vásárlási kedvre, a cégébe vetett bizalomra. Egy telefonos hangmenü nem kivétel azon tényezők sorában, melyekkel ha eredményt akar elérni, akkor minőségi színvonalon bővíti segítségükkel cégét. Ráadásul mindezt nálunk példa nélküli árakon veheti igénybe!

IVR készítés másképp...

A megfelelő zenei aláfestéssel IVR rendszere még inkább cégére hangolja partnereit

 

IVR hangmenü készítési árunkban benne foglaltatik zeneszerzőink zenetárából egy választott zene "stock zenei" feltételekkel, vagyis nem kizárólagos használatra, viszont időben korlátozás nélkül alkalmazhatja telefonközpont hangmenüjéhez. Folyamatosan bővülő zenetárunkban már jelenleg is több mint tízezer zenei darab található, a legkülönfélébb stílusokban.

 

 

Egyedi, önnek írt zene telefonközpont hangmenüjében?

 

Igen. Arra is lehetőséget kínálunk, hogy kifejezetten önnek készült aláfestőzenével köszöntse ügyfeleit telefonközpontja. Azt szeretné, hogy utazási irodáját tárcsázva, a karibi ritmusok felcsendülésével máris a nyaralás képei jelenjenek meg ügyfele lelki szemei előtt? Hangulatos étterme már a telefonos asztalfoglaláskor egy itáliai pizzéria teraszának érzetét keltse? Rajtunk nem múlik! Ha megengedi, még javaslatokat is teszünk, milyen megoldással érhetné el a tökéletes hatást.

 

 

Kreatív IVR hangmenü

 

Egy hivatásos színészekkel, művészekkel tökéletes minőségben felvett, témához illő zenével készített telefonközpont hangmenü jó. Egy kreatív ivr hangmenü viszont nagyon jó. Kitörhet a megszokott keretek közül, és valami egészen egyedivel ajándékozhatja meg ügyfeleit. Az élmény, hogy kastélyszállóját tárcsázva ódon hanghordozással és nyelvezettel fogadja leendő látogatóit, hobbi-űrközpontja a hívás pillanatában éppen a kilövés előtti utolsó másodperceket éli, mind olyan apró fogások, melyek messze túlmutatnak a hagyományos megoldásokon. Így cégét az ügyfelei nem csak az üzletkötés kapcsán népszerűsítik.

Kreatív szövegírónk az ön instrukciói, kérései alapján felméri, hogy mi a leginkább arculatához illő szöveg, majd az ön által jóváhagyott szöveget a kiválasztott színésszel rögzítjük.

 

Az egyedi zene és a kellő hangeffektek, zörejek már csak hab a tortán, az egyedülálló és önmagában is reklámértéket képviselő telefonközpont hangmenüjében!

 

 

IVR hangjaink:

Választható telefonközpont hangmenü hangjaink meghallgatásához klikkeljen egy névre vagy a léptetés gombra...

Idegen nyelvű hangok meghallgatása

ITT

Aktuális IVR gyártási árainkról az "Árak" menüpont alatt tájékozódhat. Reklámügynökségeknek, hosszútávú szerződéses ügyfeleinknek további kedvezmények. A megrendeléssel, munkamenettel és számlázással kapcsolatos információkat az "Információk" menüpont alatt találja.

info@grinboxstudio.hu

Tel: +36308412010

© Minden jog fenntartva - Grinbox Studio ®  2016

powered by

GRINBOX DESIGN