Szoftverhangok, eszközhangok felvétele

Szoftverhangok készítése hangstúdiónkban

 

Számítógépes programok, mobil applikációk hangosítása, effektezése (menühangok, gombnyomások hangja, események effektjei stb.), magyar nyelvű változatok elkészítése. Szoftverei számítógépen, telefonon, mobil eszközökön egyaránt életre kelnek, és kilépnek a megszokott grafikus, szöveges kommunikáció keretei közül. Egy játékszoftver, program vagy applikáció összehasonlíthatatlanul magasabb színvonalat tükröz, a felhasználó is komfortosabban érzi magát használata közben, ha megszólal. Játékszoftverek hangosításánál ügyelünk arra, hogy színművészeink a legváltozatosabb figurák hangbeli megjelenítésével, hangmérnökeink pedig a szükséges effektezésekkel, zörejezéssel  igazi prémium kategóriás produkcióvá varázsolják azt. Hangstúdiónk zeneszerzői segítségére lesznek abban is, hogy szoftvere zenei világát is megalkossa. Játékok, programok főcímzenéi, pályák sikeres vagy épp sikertelen teljesítése, egy-egy különleges esemény vagy tutorial-, átvezető animációk mind lehetőség arra, hogy szoftverének egészen egyedi hangzást adjon stúdiónknál.

Stúdiónk elkészíti idegen nyelvű

szoftverhangját, eszközhangját!

Kizárólag anyanyelvi színészekkel, előadókkal hangot adunk szoftveréhez, eszközéhez a magyar nyelv mellett a világ számos nyelvén. Mobil applikációk, videojátékok, e-learning, orvosi eszközök, lift hang...

Csak néhány példa arra, hányféle módon segíthetjük előremozdulását a nemzetközi piacon...

Eszközhangok felvétele

 

Eszköze már készen áll, de még hiányzik a hangos funkció? Hangstúdiónk bármilyen gép, eszköz hangosítását megoldja. GPS, beszélő orvosi eszközök, -gyermekjátékok, biztonságtechnikai- épületgépészeti eszközök hangosítása, interaktív könyvek, foglalkoztatók vagy bármi amit beszéd funkcióval ruházna fel. Külföldön diplomázott szakfordítóink által garantáljuk, hogy még a nehezebb szövegek (orvosi, egyéb speciális területek) is tökéletes fordításban kerülnek felvételre. Dramatizált hangoknál (jellemzően gyerekeknek szóló mese eszközök hangjánál) lehetőség van arra, hogy színészeink hangjának effektezésével tovább növeljük eszköze értékét a piacon. Hangmérnökeink további közreműködésével az eszköz hangjához elkészítjük a hozzáillő zörejezést is (játékoknál például állathangok, tevékenységek zajai, természet hangjai vagy bármi egyéb, melyet eszköze megkíván) több százezres zörejtárunkból. Az eszközhang készítés záróakkordjaként zeneszerzőink pedig olyan zenei betétet komponálnak eszközhangjai mellé mellyel valóban kompromisszumok nélkül elérhető a kívánt hatás, elővarázsolható a megálmodott hangulat.

Szoftver- és eszközhang készítés mellett stúdiónknál egyéb hangos kiadványait is megrendelheti

 

Minden ide tartozik, amire esetleg az előző két kategória nem illik. Legyen az meditációs cd, képanyag nélküli oktatási anyagok vagy bármi amit hanggal látna el és akár sokszorosítana. Ahogy minden egyéb hangzóanyag készítésre a Grinbox Studio-nál, úgy itt is igaz, hogy nem számítunk fel jogdíjat (akármilyen tételben sokszorosítja eladásra szánt hanganyagait), megújítási díjat. Kizárólag az elkészítés díját fizeti stúdiónknak és a megrendelt hanganyagot funkciójának megfelelően ön addig használja, ameddig szeretné.

Válasszon szoftverhangot, eszközhangot:

Választható szoftverhangjaink, eszközhangjaink meghallgatásához klikkeljen egy névre vagy a léptetés gombra...

Idegen nyelvű hangok meghallgatása

ITT

Aktuális szoftverhang készítés, eszközhang készítés, hangos kiadvány árainkról az "Árak" menüpont alatt tájékozódhat. Reklámügynökségeknek, hosszútávú szerződéses ügyfeleinknek további kedvezmények. A megrendeléssel, munkamenettel és számlázással kapcsolatos információkat az "Információk" menüpont alatt találja.

info@grinboxstudio.hu

Tel: +36308412010

© Minden jog fenntartva - Grinbox Studio ®  2016

powered by

GRINBOX DESIGN