Reklámzene írása költséghatékonyan

Egyéni, reklámjához alkotott zenét íratna?

 

Stúdiónk zeneszerzői előtt nincs lehetetlen. Zenéik magyar és külföldi produkciókban egyaránt bizonyítottak már. Tv-, rádió-, internet reklámzenéjét is megalkotjuk, hogy cége, szolgáltatása, terméke még figyelemfelkeltőbb legyen. A reklám üzenetét egy jól eltalált zenei kíséret tovább erősíti, és a megszólított közönség is szélesíthető. Legyünk őszinték, a reklámok zenéjére kimondottan általában senki nem emlékszik. Az viszont tény, hogy a zene alapján sorolhatják már az információ elhangzása előtt az unalmas, lényegtelen, vagy abba a bizonyos "mi...mi ez..mit reklámoznak?" kategóriába. Előnyeink többek közt a tapasztalt művészekből álló nemzetközi csapat. Az általuk komponált dallamok felcsendültek már hazai és külföldi musical-ekben, filmekben, de többek közt a Disney, a Discovery Channel és a Walmart cégek is fedezték már fel bennük a megfelelő hangzást céljaikhoz. Hatalmas zenei kultúrájuknak és gyakorlatuknak köszönhetően elhozzák önnek bármely stílus zenei ismertetőjegyeit, a múlt századoktól a fantázia világán át napjainkig.

 

 

 

Előnyeink többek közt a tapasztalt művészekből álló nemzetközi csapat. Az általuk komponált dallamok felcsendültek már hazai és külföldi musical-ekben, filmekben, de többek közt a Disney, a Discovery Channel és a Walmart cégek is fedezték már fel bennük a megfelelő hangzást céljaikhoz. Hatalmas zenei kultúrájuknak és gyakorlatuknak köszönhetően elhozzák önnek bármely stílus zenei ismertetőjegyeit, a múlt századoktól a fantázia világán át napjainkig.

A piacon szokatlanul alacsony áron dolgozunk, ám ennek ellenére az önnek írt reklámzenét a tanúsítványban hozzárendelt reklámmal korlátlan ideig felhasználhatja, nem kell megújítási díjjal vagy bármilyen jogdíjjal számolnia. Reklámzene írás határok nélkül!

    Zeneszerzés bármilyen műfajban

 

A reklámzene írás mellett stúdiónk zeneszerzői természetesen egyéb felhasználásra is maradandót alkotnak önnek. Jól pozícionálható árainkkal szeretnénk lehetővé tenni, hogy minden területen élvezhesse a saját, egyedi igények szerint megalkotott zenéket. IVR hangmenüje azonnal tudatja ügyfeleivel, hogy minőségi és minden részletre ügyelő partnerrel van dolguk, ha a várakozás alatt cége hangoslogó zenéjének változata csendül fel. Szoftverei, játékszoftverei és gyermekjátékai teljesebb élményt nyújtanak. Áruházi, zárt láncú rádiókban is költséghatékony és egyedi megoldás lehet, ha a hétköznapi alkalmazások mellett (reklámzene, logozene, sweeper, stb.) a jogdíjvásárlást hazai és külföldi előadók műveire zeneszerzéssel váltja ki. Zenéink az egyszeri vételáron kívül jogdíjmentesek, időkorlátozás nélkül felhasználhatók a megrendelésben szereplő felhasználási területen.

Hangos logó és honlapköszöntő

Hangos logója cége egyedi védjegye

Honlap köszöntővel internetes jelenléte különleges színnel bővül

Zörejezés (foley) - hangeffektezés

Megalkotjuk cége, márkaneve, terméke grafikus vagy animációs logójához a zenei alapot. A képi világhoz, arculatához tökéletesen illeszkedő hangszerelésben, instrumentális vagy vokális megoldással. Egy ötletesen megoldott logó esztétikus látvány. De hangos logóként  összehasonlíthatatlanul teljesebb az élmény, ezáltal az esély is nagyobb, hogy adott területen az ön cége, terméke ötlik fel ügyfeleiben. A zene mellett hangeffektekkel, zörejekkel is kiegészíthetjük védjegyét. Természetesen egy hangos logó képi társítás nélkül is működőképes, így növekszik az alkalmazási területek száma. Említsük példának a rádióreklámot. Önmagában is azonnali képzettársításként használható, helyes használattal csodákra képes. Nálunk készített hangos logójáért egyetlenegyszer fizet, innentől az öné, bárhol, bármikor felhasználhatja.

Hogy mi a honlapköszöntő? Internetes oldalára érkezéskor a látogatót néhány szóban üdvözlő hangüzenet. A lehetőségek végtelenek. Ha egy meleg, szívélyes üdvözlettel szeretné köszönteni leendő ügyfelét, a honlap köszöntő tökéletes megoldás. Máris becsempészhet egy kicsit abból a szívélyes fogadtatásból, amit személyesen élhetne át vásárlója. Egy kis humorral, egyéni különlegességgel is fűszerezné honlap köszöntőjét? Csak egyetérteni tudunk! Hangeffektekkel, zörejekkel egy teljes hangjáték miniatűrt varázsolhat köszöntésképp látogatóinak. Az esztétikus, különleges weboldalak már nem mennek ritkaságszámba. Ám az ilyen üdvözléssel ma még a ritka kevesek közé tartozhat! Egy további ötlet - készíthet honlapja, tevékenysége arculatának megfelelő változatokat például minden évszakra.

Stúdiónk mindenféle hanganyagát zörejezi is

 

Reklámok, filmek, animációk, játékok, szoftverek utólagos zörejezése. Forgatott filmeknél nem probléma, ha a hasznos hanganyagban a zörejek (atmoszféra, bármilyen természetbeli hang, állathang, tárgyak, egyéb hangok) nincsenek jelen, vagy használhatatlanok. Élethűen és a képanyagnak megfelelő hangulatban zörejjel látjuk el anyagát egyedülálló zörejtárunkból vagy újakat alkotunk tapasztalt zörejművészeinkkel.

 

Hangeffektezés bármilyen

elképzelés szerint

 

Hangeffektezzük anyagát minden egyedi igénynek megfelelően. Hangjaink effektezése a tökéletes hangulat elérése érdekében, mesterséges effektusok, torzítások. Tapasztalt hangmérnökeink segítségével (több évtizedes televíziós, rádiós gyakorlattal) megalkotjuk önnek az anyagához leginkább illeszkedő, azt kiemelő hangzást.

A zene elad, kiemel, teljessé tesz, gyógyít. Helyes használatával a siker minden területen növekszik. Zeneszerzőink és előadóink zene iránti odaadása és elkötelezettsége garantálja önnek, hogy legyen szó reklámzene írásról vagy bármely más célra rendelt zeneszerzésről, a lehető legtöbbet csempészünk a láthatatlanból kézzelfogható sikerei érdekében anyagaiba.

Hallgasson bele zeneszerzőink,

magyar és idegen nyelvű előadóink munkáiba:

Meghallgatáshoz klikkeljen egy névre vagy a léptetés gombra...

Idegen nyelvű hangok meghallgatása

ITT

Aktuális reklámzene írás, zeneszerzés, hangoslogó, honlapköszöntő, zörejezés árainkról az "Árak" menüpont alatt tájékozódhat. Reklámügynökségeknek, hosszútávú szerződéses ügyfeleinknek további kedvezmények. A megrendeléssel, munkamenettel és számlázással kapcsolatos információkat az "Információk" menüpont alatt találja.

info@grinboxstudio.hu

Tel: +36308412010

© Minden jog fenntartva - Grinbox Studio ®  2016

powered by

GRINBOX DESIGN