Reklámfilm kivitelezése az ötlettől

a végleges spotig

Cégét, termékét, szolgáltatását reklámfilmmel népszerűsítené?

 

A kommunikáció és a marketing egyik legalapvetőbb formája a reklámfilm, amikor vállalkozását, bizonyos árucikkeit, márkanevét egy az ön igényei szerint leforgatott filmmel hirdeti. Filmes csapatunk rendelkezésére áll a mérsékeltebb költségvetésű reklám kisfilmektől egészen az animációs filmekig, vizuális effektekkel megvalósított nagy reklámokig. Akár kész ötlettel, forgatókönyvvel rendelkezik, akár csak a reklám tárgyával, biztos lehet benne, hogy stúdiónk segít önnek a legtöbbet kihozni reklámjából.

15 másodperces online reklám videó? Hosszabb céges bemutatófilm, melyben cége teljes arculatába betekintést nyújt? Készen állunk, hogy elkészítsük önnek! Kreatív csapatunk tagjai évtizedes szakmai tapasztalattal a hátuk mögött, és naprakész technikai felszereltséggel állnak rendelkezésére, így valóban nincs határ produkciójának megvalósításában.

Extrém igények reklámfilmjében?

 

Készen állunk! A 4K felbontású drónkamerák, a zöld hátteres filmtrükkök, fényelési és egyéb utómunkák csak néhány példa a lehetőségek közül.

A filmes technikák, vizuális effektek, animációs megoldások ötvözésével gyakran figyelemfelkeltőbb összhatást érhetünk el, mint ezek külön-külön való alkalmazásával.

Reklámanimációk sikere szolgálatában

Reklámanimációk tervezése, kivitelezése stúdiónkban

 

Egy animációs film, rajzfilm, stop motion- vagy gyurmafilm sokszor kifejezőbb és költséghatékonyabb reklámjában, mint egy élőszereplős forgatott film. A látványvilágnak semmi nem szab határt! Olyan lehetőségek állnak rendelkezésre, amik a hagyományos filmeknél

nem vagy csak hatalmas költségráfordítások eredményeként.

Animátoraink, grafikusaink, képzőművészeink sokéves tapasztalata,

a kreatív, megújulásra nyitott alkotói szellemiségünk a garancia arra, hogy nálunk készített reklámanimációja pontosan azt a képi és hangzásvilágot közvetíti majd közönségének, amelyet ön megálmodott.

Animációs reklámfilmjét elkészíthetjük a jelenlegi trendeket követve, de alkothatunk teljesen egyedi, önnek és reklámjának szóló stílust, kombinációt is, elképzelését, ötletét, reklámja tárgyát alapul véve.

Animációs film készítés

2D 3D animációk

Az élőszereplős reklámok színesebbé tétele, kiváltása mellett stúdiónk elkészíti önnek animációját bármilyen felhasználási területre.

Oktatóanyagok, mellékletek, referenciafilmek, pályázati filmek...

Csak néhány példa a lehetőségek közül.

Az egyszerűbb 2D-s tárgymozgatástól a komplex 3D-s renderelt jelenetekig minden műfajban rendelkezésre állunk.

Hardveres és szoftveres felszereltségünk, animátoraink, művészeink készen állnak, hogy igényeit a legmesszebbmenőkig kielégítsék. Amennyiben szükséges, elképzeléseit segítünk képi formába önteni, önnel együttműködve kiválasztjuk a céljainak legmegfelelőbb stílust.

Produkciós irodaként egy-egy animációs filmet teljesen sugárzásra kész állapotban "nyújtunk át" önnek. Az egyedi, önnek komponált zenét hangeffekteket éppúgy megalkothatjuk önnek fillmjéhez, mint a magyar vagy idegen nyelvű szinkront, narrációt, feliratozást.

Magyar és idegen nyelvű hangok meghallgatása

ITT

Aktuális reklámfilm, reklám animáció, animációs film árainkért vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy árajánlatot adhassunk önnek. Reklámügynökségeknek, hosszútávú szerződéses ügyfeleinknek kedvezmények. A megrendeléssel, munkamenettel és számlázással kapcsolatos információkat az "Információk" menüpont alatt találja.

info@grinboxstudio.hu

Tel: +36308412010

© Minden jog fenntartva - Grinbox Studio ®  2016

powered by

GRINBOX DESIGN