A jó referenciafilm kapukat nyit meg az üzleti életben…

Image film, arculat film

 

Cégéről és annak tevékenységéről, képességeiről, megjelenéséről hatásos, egyedi és nemzetközi színvonalú, brand építő image filmet szeretne? Jó döntés! Az internet korában a video marketing erősödése megkérdőjelezhetetlen.  Teheti ezt azért is, mert az emberek egyre szívesebben tájékozódnak filmeken keresztül egy-egy döntésük előtt, legyen az szolgáltatás, termék vagy általánosságban egy cég…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy referenciafilmben rendkívül bizalomépítő, ha a referenciák,

ügyfélajánlások mellé emberi arc is társul.

A céges image film lehetőséget ad arra, hogy vállalatáról olyan képet

mutasson, ami nyomtatásban már réges-rég unalmas, elhasznált.

De ne feledkezzünk meg arról sem, hogy filmjének tárgya iránti

vágykeltésre is remekül alkalmazható.

Egy referenciafilmet érdemes tudatosan megtervezni…

 

Egy jó imagefilm, arculatfilm a cég arculatát, küldetését,

legfőbb ismérveit, szolgáltatásait, tevékenységeit,

termékeit mutatja be magas színvonalon.

Ideális esetben teszi ezt a reklámfilm,

mozifilm képivilágához közelítő minőségben.

 

Amennyiben arculat filmként alkalmazná, hangsúlyosabb szerepet kap

a vállalati-szervezeti arculat összetevőinek bemutatása,

megfogalmazva a vizuális azonosítókat, szervezeti struktúrát,

hagyományokat, kommunikációs tevékenységi területeket.

 

Természetesen a film minősége nagyban meghatározza azt,

miként vélekednek cégéről nézői.

Hatására ösztönösen bepozícionálják cégét leendő

partnerei, ügyfelei, vásárlói.

 

Egy jól sikerült image film a céges honlap, egy-egy eredményes tárgyalás, prezentáció, de még a sikeres konferenciaszereplés alapvető kelléke is lehet.

Szakértőink a művészet, a film és az üzlet világából segítenek önnek abban, hogy referenciafilmje ne csak egy legyen a YouTube-ra feltöltött

céges videók közül. Stúdiónk közreműködésével filmje emlékezetes,

tárgyában optimalizált és releváns lesz, akár cége telephelyén,

akár külsős munkavégzés közben mutatjuk be vállalkozása tevékenységeit.

 

 

Akár terméke, szolgáltatása kapcsán ügyfeleit, akár üzleti partnereit, dolgozóit szeretné képzésben részesíteni, az oktatófilm a legpraktikusabban használható megoldás. Stúdiónk nem csak hagyományos, élőszereplős filmeket, hanem 2D 3D animációs filmeket is gyárt, a legkülönfélébb műfajokban és költségkerettel. Egyszerű, de hatásos 2D animált illusztráció, összetett, renderelt 3D animációs film, vagy a számítógépes grafika, hagyományos grafika és az élőszereplős film ötvözése... Mindezekben és bármilyen egyéb animációs ötletében segítünk, hogy oktatófilmje közvetlen, érthető és praktikus legyen.

A cége életében előforduló fontos események minőségi megörökítése a vállalat egyik építő és lényeges momentuma lehet. Legyen az évforduló, sajtótájékoztató, konferencia vagy egyéb rangos esemény, egy hozzáértéssel alkotott rendezvényfilmmel könnyedén kiemelheti a rendezvény célját, vendégeit, a felszólalókat. Bizonyos esetekben gyakori belső felhasználási terület a csapatépítő tréningek anyagaként alkalmazni.

Stúdiónk teljeskörű megoldást kínál önnek, hogy közlendője a világ bármely pontjára eljuthasson, akár a megfelelő lokalizációval. Magyar és idegennyelvű fordítóink, színészeink, narrátoraink, énekeseink, valamint zeneszerző és filmes/animátor csapatunk, audiovizuális utómunkákra, trükkökre specializálódott szakembereink megalkotják filmjéből, animációjából az ön nemzetközi ismertetőjét. Ne feledje, egy minőségi film cégéről hatalmas költségeket és akár éveket takarít meg önnek, amikor vállalata határait tágítaná, ügyfelei körét növelné a világban!

Magyar és idegen nyelvű hangok meghallgatása

ITT

Aktuális referenciafilm, céges videó, image film, arculatfilm, oktatófilm, rendezvényfilm árainkért vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy árajánlatot adhassunk önnek. Reklámügynökségeknek, hosszútávú szerződéses ügyfeleinknek kedvezmények. A megrendeléssel, munkamenettel és számlázással kapcsolatos információkat az "Információk" menüpont alatt találja.

info@grinboxstudio.hu

Tel: +36308412010

© Minden jog fenntartva - Grinbox Studio ®  2016

powered by

GRINBOX DESIGN