A rádióreklám gyártással nálunk pénzt és időt nyer

Rádió reklám spot készítése

az ötlettől a felvételig

 

Miután megszületett önben az elhatározás, hogy egy rádióreklám segítségével népszerűsítse cégét, termékét, szolgáltatását, nincs más dolga, mint megadni nekünk az instrukciókat. Milyen hangvételű legyen a rádió spot, kiknek fog szólni, hány szereplővel képzeli el (esetleg már választott is művészeink közül), írjunk-e hozzá zenét, dalt, kreatív reklámszöveget...

Ezek után megkezdjük a gyártást. Ha egy hagyományos rádióreklámról van szó (szöveg és háttérzene), művészeinkkel elkészítjük a hangfelvételt, majd az ön által biztosított zenét alákeverjük, a spotot effektezzük, esetleg zörejezzük.

Amennyiben a rádióreklám zenéjét mi készítjük...

 

Többféle lehetőséget kínálunk önnek. Rádióreklámja zenéjét kiválaszthatjuk óriási zenetárunkból. Ön megadja nekünk, hogy milyen hangulatú, stílusú zenét képzelt el a rádióreklám alá. Ez alapján a spothoz illesztjük a zenei hanganyagot, de ha igényli küldünk önnek néhány variációt zeneszerzőink már elkészült műveiből, a kapott instrukciókat figyelembe véve. Amennyiben szükséges, további darabokkal a kívánt reklámzenéig szűkítjük a keresést.

A zenetárunkból választott zenék az egyéb "stock zenei" megoldásokhoz hasonlóan nem kizárólagos felhasználásra kerülnek önhöz. Az elkészült reklámban időkorlátozás nélkül, bármeddig használhatja a kiválasztott zenét, de zenetárunkban marad, így mások is kiválaszthatják hanganyagaikhoz. Természetesen ennek valószínűsége alacsony, tekintettel arra, hogy folyamatosan bővülő zenetárunkban jelenleg több, mint 10.000 zeneszám található.

 

Zeneszerzőink egyedi reklámzenét írnak önnek

 

Kimondottan önnek készült, saját reklámzene írására is van lehetőség. Hangstúdiónk zeneszerzői bármilyen stílusban megalkotják önnek a tökéletes reklámzenét. Az elektronikus zenétől a populáris könnyűzenén át a rétegzenékig, klasszikus zenéig bármilyen műfajban maradandót alkotnak.

Az elkészült zenét ön időkorlátozás nélkül, bármeddig felhasználhatja az elkészült rádió spothoz.

 

Reklámdal

 

A kreatív rádióreklám jól hangzó kiegészítője egy vokális betét, énekes szignál. Hangstúdiónk művészei több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek(olyan helyeken, mint például a Rock Színház vagy az Operett Színház) az énekes műfajban is. Dalszövegírónk a reklámnak és zenei stílusának megfelelő szövegtervet készít, természetesen az ön végleges jóváhagyásával.

 

A reklámgyártás kreatív folyamatában bármilyen stílusú hanganyag elkészítésében számíthat ránk.

 

A dallal kiegészített rádióreklám...

 

…nagyon jó dolog. Főleg, ha olyan elismert színészek, előadóművészek tolmácsolják célközönségének üzenetét, mint csapatunk tagjai. Biztos lehet benne, hogy dalszövegírónk figyelemfelkeltő reklámdalt illeszt reklámspotjába, szorosan együttműködve kreatív szövegírónkkal. Ezáltal is garantálva, hogy rádióreklámja teljes egészként kerüljön megalkotásra, a kereskedelmi, művészi és stílusbeli szempontok maximális figyelembe vételével. Sokszor érvényesül az a tétel, hogy amit nem lehet, vagy csak erőltetett módon száraz szövegként az emberek tudatába írni, azt egy jól irányzott reklámdallal gyerekjáték. Mi ebben is segítségére vagyunk!

Reklámgyártás

kreatív reklámszöveggel

 

Egy hagyományos rádióreklám lehet informatív, naprakész, és jó eséllyel szólítja meg az érdeklődő célközönséget. Egyvalamit viszont egészen biztosan csak a kreatív rádióreklám tud... Kitűnni a versenytársak közül! Egy a reklámozandó tartalomhoz igazodó mini "rádiójáték", szellemesen megfogalmazott és karakterszerepbe bújt "narrátorral" azonnali győzelem. Bizonyított tény, hogy 10 "informatív" rádióreklámból sem tudnak annyi közlendőt visszaidézni, mint egy kreatív rádióreklámból. Itt az idő, hogy az ön reklámját idézzék a rádióhallgatók!

Szövegírónk minden szükséges szöveget elkészít kreatív rádióreklámjához. A narrációt, párbeszédet éppúgy reklámja tárgyához szabja, mint a szlogent, szignált, dalszöveget. A kreatív szövegtervet addig alakítjuk, míg el nem nyeri tetszését.

 

 

Hogyan lehet jó rádióreklámja?

Az már ismert tény, hogy egy rádióban elhangzó reklámnak kötelessége megszólítani a célközönséget, elkapva annak stílusát. Magyarán azonosulni lehessen vele. Az is nyilvánvaló, hogy a rádió már eleve megosztott figyelmet feltételez, kevesen ülnek feszülten a készülékre meredve, magukba szívva az elhangzó tartalmat. Munka, sport, otthoni tevékenyégek, közúti forgalom a leggyakoribb tevékenységek, melyek közben a hallgatót eléri reklámja. A szűkre szabott keretek között (legfőképp a sugárzási idő és ennek velejárói) is meg kell teremteni azt a magával ragadó légkört, melyben jól időzített taktikai üzenetei célba érnek. Ennek néhány kreatív eleme az ötletes "történet", a jó, karakteres és helyes hanghordozású előadó(k), valamint a történetet erősítő effektmegoldások. Az ön rádióreklámjának gyártásakor mi használjuk is ezeket a fogásokat.

Idegen nyelvű rádióreklámok!

Amennyiben több országban is hirdetne, nem kell beérnie félmegoldásokkal...

Stúdiónk több, mint 20 nyelven készít hanganyagokat, többek közt rádióreklámokat is. Anyanyelvi színészekkel, énekesekkel dolgozunk nemzetközi standard-eken, így bármely ország nyelvén pontosan ugyanolyan kifogástalan tolmácsolásban szólal meg rádióreklámja, mint magyarul.

Rádióreklám hangjaink:

Választható rádióreklám hangjaink meghallgatásához klikkeljen egy névre

vagy a léptetés gombra...

Idegen nyelvű hangok meghallgatása

ITT

Aktuális rádióreklám gyártási árainkról az "Árak" menüpont alatt tájékozódhat. Reklámügynökségeknek, hosszútávú szerződéses ügyfeleinknek további kedvezmények. A megrendeléssel, munkamenettel és számlázással kapcsolatos információkat az "Információk" menüpont alatt találja.

info@grinboxstudio.hu

Tel: +36308412010

© Minden jog fenntartva - Grinbox Studio ®  2016

powered by

GRINBOX DESIGN