Internet reklám hang készítése

Internetes reklámjához elkészítjük a szinkront, narrációt

 

A Grinbox Studio legyártja önnek internetes reklámja hanganyagát, legyen az közösségi videomegosztókra (pl. Youtube) szánt reklámfilm, videobanner vagy bármilyen egyéb promóciós anyag. Animációk karakterhangjai, többszereplős szinkron, narráció, hangalámondás készítése. Stúdiónk művészei évtizedek óta a színpadi, filmes és énekes műfajok mellett napi gyakorlattal rendelkeznek a filmszinkron gyártás területén is. Hangmérnökeink, zeneszerzőink hasonlóan kipróbált tehetségek, szakemberek itthon is, és többen külföldön is. Képzett hangokkal állunk rendelkezésére, akár szöveges, akár énekes formában kívánja reklámozni termékeit, szolgáltatásait, cégét az interneten. A nálunk készített hanganyagok további előnye amellett, hogy hivatásos szakemberek készítik önnek, az időkorlátozás nélküli felhasználás. Ha évek múltán újra elővenné, vagy a piacon megszokott 1-2 évnél tovább szeretné elérhetővé tenni az interneten, nem kell további "megújítási költségekkel", jogdíjakkal sem számolnia.

Egyéb hangok internetreklámjában

 

Egy internetes reklám a megszólalók hangja mellett gyakran hangeffekteket, környezeti- és a képen zajló cselekményből adódó zajokat is tartalmaz. Stúdiónk ezeket a hangsávokat is elkészíti önnek reklámanyagához, tapasztalt zörejbrigáddal, sound designerekkel, óriási zörejtárból és kreatív ötletekkel, melyeket mind az ön és internetes reklámjának sikeréhez hangolunk.

Egyedi reklámzene

 

Internetes reklámját emlékezetessé teheti, ha kifejezetten hanganyagához illeszkedő, azt tovább hangsúlyozó zeneanyaggal egészíti ki. Zeneszerzőink már 20.000 Ft-ért elkészítik önnek saját reklámzenéjét, bármilyen stílusban. Ráadásul reklámja zenéjeként korlátlanul felhasználhatja azt, itt sincs további járulékos költség, jogdíj (ahogy egyetlen nálunk elkészített hanganyagra sem - ön a megrendelt formában bármikor felhasználhatja).

Azonnali megoldásként a "stockzenét" javasoljuk.

 

Reklámdalt, szöveget,

hangos logót is készítünk

 

Kreatív reklámszövegek, fülbemászó reklámdalok, cége tudatosítását elősegítő szlogenek, hangos logók. Művészeink közreműködésével, internetes megjelenése hangulatos, figyelemfelkeltő és igény esetén humoros lesz. Szövegírónk, aki egyébként színpadi darabok írójaként, betétdalíróként is ismert a szakmában, reklámszlogenek, reklámdalok terén is kiváló minőségben és hatékonysággal dolgozik.

ONLINE Hanganyag gyártás

Filmek szinkronjának legyártása,

magyar változatú narrációk készítése

Szinkron gyártása stúdiónkban, bármilyen filmhez

 

Céges bemutatófilmjéhez, image filmjéhez, animációs filmekhez, játékfilmekhez elkészítjük a magyar szinkront. Csapatunk tagjai kipróbált művészek, szakemberek a szinkrongyártás területén is, TV-s, mozis és a "civil" életben felhasznált szinkronos anyagok elkészítésében egyaránt. Igény esetén természetesen sok szereplős szinkron gyártásában is rendelkezésére állunk, tekintve jó kapcsolatunkat a hazai szinkronszínész kollégákkal.

Elkészítjük a narrációt képanyagához

Gyakran előfordul, hogy nincs szükség teljes szinkronra egy idegennyelvű vagy élőbeszédet nem mutató, esetleg animációs filmnél. Ám egy igényes narrációval nyomatékosíthat, felhívhatja a figyelmet a filmen nem megjelenő részletekre, vagy egyszerűen teljesebbé, érthetőbbé, hangulatosabbá teheti anyagait. Egy narráció elkészítése filmanyagára sokszor a legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb módja, hogy anyavállalata bemutatóit, tréningjeit, továbbképzéseit lokalizálja, hiszen a film atmoszféráját nem kell újra megtremteni, a narráció a már meglévő hanganyag "fölé" kerül oly módon, hogy az eredeti is hallható marad.

Idegen nyelvű szinkron és narráció felvétele stúdiónkban

Segítünk önnek, hogy filmjei hanganyagai idegen nyelvű szinkronnal, narrációval a világon bárhol képviselhessék önt és cégét, termékét, szolgáltatását, ötleteit. Tegye elérhetővé és tegye érthetővé az egész világ számára mondandóját. Kizárólag anyanyelvi színészekkel, művészekkel dolgozunk, így ön biztos lehet abban, hogy pontosan abban a magas minőségben tolmácsoljuk  közlendőjét, ahogy azt magyar nyelven is tesszük.

szinkronhangjaink:

Választható szinkronhangjaink, narrátoraink meghallgatásához

klikkeljen egy névre vagy a léptetés gombra...

Idegen nyelvű hangok meghallgatása

ITT

Aktuális internet reklám hang, szinkron, narráció gyártási árainkról az "Árak" menüpont alatt tájékozódhat. Reklámügynökségeknek, hosszútávú szerződéses ügyfeleinknek további kedvezmények. A megrendeléssel, munkamenettel és számlázással kapcsolatos információkat az "Információk" menüpont alatt találja.

info@grinboxstudio.hu

Tel: +36308412010

© Minden jog fenntartva - Grinbox Studio ®  2016

powered by

GRINBOX DESIGN