Elkészítjük audioguide-ját

Audioguide? A tárlatvezetés és információközlés forradalma...

 

 

A hangos tárlatvezető eszköz, vagy más néven audioguide az utóbbi években hazánkban is kedvelt megoldás a látogatók részletes és kényelmes informálására, meghagyva a lehetőséget a látnivalók zavartalan befogadására. Múzeumok, kastélyok, parkok tökéletes kísérője a vendégek számára látogatásaik során, de az egyre népszerűbb interaktív játékok, labirintusok hangulatos eleme is. Professzionális hangstúdiónkban intézményének, tárlatainak audioguide-ja tökéletes minőségben készül el, olyan művészek közreműködésével, akiknek a kellő hangvételű tolmácsolás mellett az idegen nyelvű vagy ritka szakkifejezések sem okoznak gondot. Audioguide-jainknál a minőség mellett az árakkal is igyekszünk hangsúlyozni piacvezető megoldásainkat.

Idegen nyelvű audioguide-ok...

Stúdiónk már több, mint húsz nyelven készít hanganyagokat anyanyelvi művészekkel, előadókkal. Így többnyelvű audioguide-ok elkészítésében is rendelkezésére állunk. Ha a forrásanyag csak magyar, esetleg egyetlen idegen nyelven áll rendelkezésére, tapasztalt szakfordítóink a kívánt nyelv(ek)re adaptálják szövegét. Mindezt rövid határidővel, kedvező árakon!

Hangoskönyvek felvétele stúdiónkban

Egy hangoskönyv nyújthat akkora élményt,

mint a hagyományos könyv

 

...Ehhez természetesen kell egy jó írás - erről ön gondoskodik -, valamint kell egy művészileg és technikailag is megfelelő előadásmód, mely tartani és emelni tudja a könyv gazdagságát. Ezt hozzátesszük mi.  A hangoskönyvek létjogosultsága a mai életritmus mellett vitathatatlan. Könnyebben és költséghatékonyabban tarthatók segítségükkel oktatások, továbbképzések, emellett fontos szerepük van többek közt az olvasási zavarral küzdő gyermekek és felnőttek képzésében, valamint a mozgásukban korlátozottak, sokat utazók szórakoztatásában.

Művészeink a beszéd minden területén több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, színpadi és filmes területeken egyaránt.

Művét az ön által kívánt hangulatban tolmácsoljuk, akár többszereplős megszemélyesítésben is. Egy hangoskönyv-változat elkészítésével újabb "olvasói" közönséget szólíthat meg.

 

 

Hangoskönyv zenei aláfestése, hangeffektezése

 

 

 

 

Főcímzenét, fejezetek közti zenét szeretne? Esetleg hangeffektekkel, zörejekkel segítené a hallgatót, hogy még inkább a történetben érezze magát? Nálunk ez is megoldható! Főként mese hangoskönyvek esetében hatalmas a különbség, amikor a gyerekek az előadás mellett valóban hallják az induló vonat füttyét, az erdei madárdalt. Színészeink a hangoskönyvben elhangzó dalokat is feléneklik hanganyagára.

Audioguide és hangoskönyv hangjaink:

Választható audioguide és hangoskönyv hangjaink meghallgatásához klikkeljen egy névre vagy a léptetés gombra...

Idegen nyelvű hangok meghallgatása

ITT

Aktuális audioguide és hangoskönyv gyártási árainkról az "Árak" menüpont alatt tájékozódhat. Reklámügynökségeknek, hosszútávú szerződéses ügyfeleinknek további kedvezmények. A megrendeléssel, munkamenettel és számlázással kapcsolatos információkat az "Információk" menüpont alatt találja.

info@grinboxstudio.hu

Tel: +36308412010

© Minden jog fenntartva - Grinbox Studio ®  2016

powered by

GRINBOX DESIGN